قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / چهارمين همایش ملی مهندسی عمران / در باره چهارمین همایش ملی مهندسی عمران

در باره چهارمین همایش ملی مهندسی عمران

اهمیت دانش در زندگی بشر امری فراموش‌نشدنی است. از آن زمان که بشر برای ساده‌تر کارها از چرخ استفاده کرد تا کنون که چرخ زندگی بدون استفاده از فن‌آوری بی‌حرکت است، دانش تنها راهنامی بشر در بکارگیری روش‌های بهتر در زندگی است.

بتن به عنوان پرمصرف‌ترین ماده ساختمانی نقش بسیار زیادی در توسعه بشری داشته است. صنعت تولید بتن و قطعات بتنی در چند دهه‌ی اخیر رشد بسیار خوبی داشته است.  گسترش مرزهای دانش عمده‌ترین رسالت دانشگاه به حساب می‌آید. در این میان برگزاری همایش‌های علمی بستر مناسبی را برای ارائه پژوهش‌های نو و تبادل نظر بین محققین فراهم می‌آورد. در همین راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر اقدام به برگزاری همایش مهندسی عمران با رویکرد بتن نموده است.

بدین‌وسیله از کلیه صاحب‌نظران و پژوهشگران دعوت می‌شود که با ارسال تحقیقات خود در قالب مقاله و شرکت در همایش در این فعالیت علمی همکاری کنند.

اعضای کمیته داوران چهارمین همایش ملی مهندسی عمران

دکتر سید مهدی ابطحی :دانشگاه صنعتی اصفهان دکتر سید سعید اسلامیان : دانشگاه صنعتی اصفهان …