خانه / آرشيو اطلاعات همايشهاي گذشته / سال 1391 / اولين كنفرانس بين المللي پژوهش هاي نوين در مهندسي / هزینه ثبت نام اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مهندسی – سال ۱۳۹۱

هزینه ثبت نام اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مهندسی – سال ۱۳۹۱

هزینه ثبت‌نام به ازاء هر مقاله :

شرکت کنندگان تا تاریخ ۹۱/۱۲/۰۱ پس از ۹۱/۱۲/۰۱
دانشجویان(نویسنده مقاله) ۹۰۰.۰۰۰ ریال ۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال
 نویسندگان  مقاله ۱.۲۰۰.۰۰۰ ریال ۱.۴۰۰.۰۰۰ ریال

هزینه ثبت‌نام شامل هزینه پذیرایی، ناهار، هدایا و دریافت مجموعه مقالات خواهد بود. علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در کنگره و پرداخت هزینه کنگره لازم است مراحل زیر را به ترتیب طی نمایند:

• کلیه شرکت کنندگان لازم است هزینه ثبت‌نام را طبق جدول فوق به شماره حساب سیبا ۰۱۰۶۰۵۵۵۳۱۰۰۹ بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر کد ۳۱۷۷ واریز نمایند. حتماً در فیش ثبت‌نام، نام کنگره بین المللی پژوهشهای نوین در مهندسی درج گردد.
  • شرکت کنندگان پس از واریز وجه با مراجعه به وب‌سایت کنگره نسبت به ثبت‌نام و دریافت کدهای مربوطه اقدام نمایند. درج شماره فیش واریزی جهت دریافت کد الزامی است.
  • شرکت کنندگان پس از دریافت کدهای مربوطه از وب‌سایت لازم است کدهای مربوطه را روی فیش یادداشت نموده و اصل فیش واریزی را از طریق پست پیشتاز و یا فاکس حداکثر تا تاریخ ۹۱/۱۲/۰۱ به آدرس کنگره ارسال نمایند تا ثبت‌نام آنان قطعی گردد.

شناسه کتاب مجموعه چکیده مقالات اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مهندسی – سال ۱۳۹۱