خانه / آرشيو اطلاعات همايشهاي گذشته / سال 1391 / سومين همايش ملي مشاوره / هزینه ثبت نام سومین همایش ملی مشاوره – سال ۱۳۹۱

هزینه ثبت نام سومین همایش ملی مشاوره – سال ۱۳۹۱

هزینه ثبت نام به ازای هر مقاله :

شرکت کنندگان تا  تاریخ۹۱/۱۱/۲۷ پس از تاریخ ۹۱/۱۱/۲۷
نویسندگان مقالات ۱,۰۰۰,۰۰۰ ریال ۱,۲۰۰,۰۰۰ ریال
دانشجویان ( نویسندگان مقاله) ۶۰۰,۰۰۰ ریال ۸۰۰,۰۰۰ ریال
سایر شرکت کنندگان بدون مقاله ۱,۲۰۰,۰۰۰ ریال ۱,۴۰۰,۰۰۰ ریال

هزینه ثبت نام شامل هزینه پذیرایی ، ناهار ، هدایا و دریافت مجموعه مقالات خواهد بود. علاقه مندان برای ثبت نام در همایش و پرداخت هزینه همایش لازم است مراحل زیر را به ترتیب طی نمایند:

* کلیه مقاله دهندگان لازم است پس از داوری مقالات و در صورت پذیرش مقاله آنها، نسبت به واریز هزینه اقدام نمایند.

* کلیه شرکت کنندگان لازم است هزینه ثبت نام را طبق جدول فوق به شماره حساب سیبا ۰۱۰۶۰۵۵۵۳۱۰۰۹ بانک ملی شعبه دانشگاه آزاداسلامی واحد خمینی شهر کد ۳۱۷۷ واریز نمایند. حتماً در فیش واریزی نام سومین همایش ملی مشاوره درج گردد .

* شرکت کنندگان پس از واریز وجه با مراجعه به وب سایت همایش نسبت به ثبت نام و دریافت کدهای مربوطه اقدام نمایند. درج شماره فیش واریزی جهت دریافت کد الزامی است .

* شرکت کنندگان پس از دریافت کدهای مربوطه از وب سایت لازم است کدهای مربوطه را روی فیش یاداشت نموده و اصل واریزی را از طریق فاکس به شماره ۰۳۱۱۳۶۶۰۰۸۸ حداکثر تا تاریخ ۹۱/۱۱/۲۷ به آدرس همایش ارسال نمایند تا ثبت نام آنان قطعی گردد.

برنامه زمانبندی سومین همایش ملی مشاوره – سال ۱۳۹۱

قابل توجه شرکت کنندگان (به ویژه مقاله دهندگان ) همایش در تاریخ ۱۳۹۱/۱۲/۰۹ برگزار می …