خانه / آرشيو اطلاعات همايشهاي گذشته / سال 1390 / سومين همايش ملي اقتصاد / معرفی سومین همایش ملی اقتصاد – سال ۱۳۹۰

معرفی سومین همایش ملی اقتصاد – سال ۱۳۹۰

گسترش مرزهای دانش یکی از عمده‌ترین رسالت‌های هر دانشگاه محسوب می‌شود. برگزاری همایش‌های علمی، فرصت مناسبی را برای پژوهشگران فراهم می آورد تا با حضور و ارائه نتایج پژوهش‌های خود در تولید علم و دانش مشارکت نمایند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر که در سال۱۳۶۷ تاسیس گردیده است، درحال حاضر با بیش از ده هزار دانشجو در گروههای تحصیلی علوم انسانی و فنی مهندسی در راستای رسالت خود ، همایش های متعددی برگزار می­نماید.

گروه اقتصاد این واحد دانشگاهی با مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد در گرایش­های اقتصاد نظری، اقتصاد بازرگانی و اقتصاد توسعه و برنامه ریزی سومین  همایش ملی اقتصاد را برگزار می­نماید.

این همایش در اسفندماه ۱۳۹۰ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار خواهد شد.

بدینوسیله از کلیه صاحب‌نظران، پژوهشگران ، اساتید، دانشجویان و کارشناسان و متخصصین   دعوت می‌شود که با ارسال مقالات بر غنای همایش بیفزایند.

امید است نقطه نظرات عزیزان رهنمودی ارزنده برای مسائل اقتصادی کشور  ­باشد

برنامه زمانبندی سومین همایش ملی اقتصاد – سال ۱۳۹۰

قابل توجه شرکت کنندگان (به ویژه مقاله دهندگان ) همایش در تاریخ ۱۳۹۰/۱۲/۱۸ برگزار می …