خانه / آرشيو اطلاعات همايشهاي گذشته / سال 1390 / سومين كنفرانس ملي مهندسي عمران / هزینه ثبت نام سومین کنفرانس ملی مهندسی عمران – سال ۱۳۹۰

هزینه ثبت نام سومین کنفرانس ملی مهندسی عمران – سال ۱۳۹۰

هزینه ثبت نام به ازای هر مقاله :

شرکت کنندگان تا تاریخ ۹۰/۱۱/۲۵ پس از  ۹۰/۱۱/۲۵
نویسندگان مقالات  (غیر دانشجو) ۱.۳۰۰.۰۰۰ریال ۱.۶۰۰.۰۰۰ریال
نویسندگان مقالات  ( دانشجویان ) ۱.۰۰۰.۰۰۰ریال ۱.۳۰۰.۰۰۰ریال
سایر شرکت کنندگان  ۱.۷۰۰.۰۰۰ریال ۱.۸۰۰.۰۰۰ریال

هزینه های ثبت نام شامل هزینه پذیرایی، نهار، هدایا و دریافت مجموعه مقالات خواهد بود.

• علاقه مندان برای ثبت نام در همایش و پرداخت هزینه همایش لازم است مراحل زیر را به ترتیب طی نمایند:
  • کلیه شرکت کنندگان لازم است هزینه ثبت نام را طبق جدول فوق به شماره حساب سیبا ۰۱۰۶۰۵۵۵۳۱۰۰۹ نزد بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر کد ۳۱۷۷ واریز نمایند. حتماً در فیش ثبت نام «همایش ملی مهندسی عمران» درج گردد.
  • شرکت کنندگان پس از دریافت کد مربوطه از وب‌ سایت لازم است کد های مربوطه را روی فیش یادداشت نموده و فیش واریزی را به شماره ۰۳۱۱۳۶۶۰۰۸۸ حداکثر تا تاریخ ۲۵ /۱۱/ ۹۰ فاکس نمایند تا ثبت نام آنان قطعی گردد.

برنامه زمانبندی سومین کنفرانس ملی مهندسی عمران – سال ۱۳۹۰

قابل توجه شرکت کنندگان (به ویژه مقاله دهندگان ) همایش در تاریخ ۱۳۹۰/۱۲/۰۴ برگزار می …