خانه / آرشيو اطلاعات همايشهاي گذشته / سال 1390 / سومين كنفرانس ملي مهندسي عمران / معرفی سومین کنفرانس ملی مهندسی عمران – سال ۱۳۹۰

معرفی سومین کنفرانس ملی مهندسی عمران – سال ۱۳۹۰

اهمیت دانش در زندگی بشر امری فراموش ناشدنی است. از آن زمان که بشر برای ساده‌تر شدن کارها از چرخ استفاده کرد تا اکنون که چرخ زندگی بدون استفاده از تکنولوژی بی‌حرکت است، دانش تنها راهنمای بشر در بکارگیری روش‌های بهتر در زندگی است. گسترش مرزهای دانش عمده‌ترین رسالت دانشگاه به حساب می‌آید. در این میان برگزاری همایش‌های علمی بستری مناسب را برای ارائه پژوهش‌های نو فراهم می‌آورد تا بتوان با امید بیشتری به آینده چشم دوخت.

با توجه به برگزاری موفق اولین و دومین همایش ملی مهندسی عمران  که در سالهای  ۱۳۸۸و ۱۳۸۹  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر برگزار شد، سازمان مرکزی دانشگاه آزاد با برگزاری سومین همایش مهندسی عمران در سطح ملی در سال ۱۳۹۰ موافقت نمود.

گروه عمران در همین راستا و نیز به جهت تبادل افکار و نظرات محققین و متخصصین با همکاری معاونت پژوهشی واحد اقدام به برگزاری سومین همایش ملی مهندسی عمران نموده است.

بدین وسیله از کلیه صاحب نظران و پژوهشگران دعوت می‌شود که با ارسال تحقیقات خود در قالب مقاله و شرکت در همایش در این فعالیت علمی همکاری کنند

برنامه زمانبندی سومین کنفرانس ملی مهندسی عمران – سال ۱۳۹۰

قابل توجه شرکت کنندگان (به ویژه مقاله دهندگان ) همایش در تاریخ ۱۳۹۰/۱۲/۰۴ برگزار می …