خانه / آرشيو اطلاعات همايشهاي گذشته / سال 1390 / دومين همايش ملي مشاوره و راهنمائي / هزینه ثبت نام دومین کنفرانس ملی مهندسی برق – سال ۱۳۹۰

هزینه ثبت نام دومین کنفرانس ملی مهندسی برق – سال ۱۳۹۰

هزینه ثبت‌نام به ازای هر مقاله:

شرکت کنندگان تا تاریخ ۹۰/۰۹/۰۵ پس از تاریخ ۹۰/۰۹/۰۵
نویسندگان مقالات ۱.۳۰۰.۰۰۰ ریال ۱.۶۰۰.۰۰۰ ریال
دانشجویان(نویسنده مقاله) ۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال ۱.۳۰۰.۰۰۰ ریال
سایر شرکت کنندگان ۱.۵۰۰.۰۰۰ ریال ۱.۷۰۰.۰۰۰ ریال

هزینه ثبت‌نام شامل هزینه پذیرایی، ناهار، هدایا و دریافت مجموعه مقالات خواهد بود. علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در همایش و پرداخت هزینه همایش لازم است مراحل زیر را به ترتیب طی نمایند:

• کلیه شرکت کنندگان لازم است هزینه ثبت‌نام را طبق جدول فوق به شماره حساب سیبا ۰۱۰۶۰۵۵۵۳۱۰۰۹ بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر کد ۳۱۷۷ واریز نمایند. حتماً در فیش ثبت‌نام، نام همایش ملی مهندسی برق درج گردد.
  • شرکت کنندگان پس از واریز وجه با مراجعه به وب‌سایت همایش نسبت به ثبت‌نام و دریافت کدهای مربوطه اقدام نمایند. درج شماره فیش واریزی جهت دریافت کد الزامی است.
  • شرکت کنندگان پس از دریافت کدهای مربوطه از وب‌سایت لازم است کد مقاله (کد کاربری ) و کد مالی را روی فیش یادداشت نموده و فیش واریزی را حداکثر تا تاریخ ۹۰/۰۹/۰۵ به شماره ۰۳۱۱۳۶۶۰۰۸۸ فاکس نمایند تا ثبت‌نام آنان قطعی گردد.

برنامه زمانبندی دومین همایش ملی مشاوره و راهنمائی – سال ۱۳۹۰

قابل توجه شرکت کنندگان (به ویژه مقاله دهندگان ) همایش در تاریخ ۱۳۹۰/۱۲/۱۷ برگزار می …