خانه / آرشيو اطلاعات همايشهاي گذشته / سال 1390 / دومين كنفرانس ملي مهندسي برق / معرفی دومین کنفرانس ملی مهندسی برق – سال ۱۳۹۰

معرفی دومین کنفرانس ملی مهندسی برق – سال ۱۳۹۰

گسترش مرزهای دانش یکی از عمده‌ترین رسالت‌های دانشگاه محسوب می‌شود. این رسالت به ویژه در بخش صنعت از حساسیت بیشتری برخوردار است که برگزاری همایش‌های علمی، فرصت مناسبی را برای پژوهشگران عرصه دانشگاه و صنعت فراهم می‌آورد تا با حضور و ارائه نتایج پژوهش‌های خود در گسترش مرزهای علم و دانش مشارکت نمایند.

دانشکده مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر مصمم است با برخورداربودن از امکانات لازم و برگزاری دومین  همایش ملی  مهندسی برق بخشی از رسالت خود را در گسترش امر پژوهش و ارتباط با صنعت به انجام رساند.

دومین کنفرانس ملی مهندسی برق در آذر‌ماه ۱۳۹۰ توسط دانشکده مهندسی برق و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر و با مشارکت دانشگاه‌های دولتی و مراکز صنعتی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و مراکز آموزشی برگزار خواهد شد.

بدینوسیله از کلیه صاحب‌نظران، پژوهشگران عرصه دانشگاه و صنعت دعوت می‌شود که با ارسال مقالات و نتایج نوین پژوهش خود و شرکت در همایش در این فعالیت علمی مشارکت نمایند.

برنامه زمانبندی دومین کنفرانس ملی مهندسی برق – سال ۱۳۹۰

قابل توجه شرکت کنندگان (به ویژه مقاله دهندگان ) همایش در تاریخ ۱۳۹۰/۰۹/۲۴ برگزار می …