خانه / آرشيو اطلاعات همايشهاي گذشته / سال 1390 / چهارمين همايش ملي مهندسي مكانيك / هزینه ثبت نام چهارمین همایش ملی مهندسی مکانیک – سال ۱۳۹۰

هزینه ثبت نام چهارمین همایش ملی مهندسی مکانیک – سال ۱۳۹۰

هزینه ثبت‌نام به ازاء هر مقاله :

شرکت کنندگان تا تاریخ ۹۰/۰۸/۰۵ پس از ۹۰/۰۸/۰۵
نویسندگان مقالات ۱.۳۰۰.۰۰۰ ریال ۱.۶۰۰.۰۰۰ ریال
دانشجویان(نویسنده مقاله) ۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال ۱.۳۰۰.۰۰۰ ریال
سایر شرکت کنندگان ۱.۷۰۰.۰۰۰ ریال ۱.۸۰۰.۰۰۰ ریال

هزینه ثبت‌نام شامل هزینه پذیرایی، ناهار، هدایا و دریافت مجموعه مقالات خواهد بود. علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در همایش و پرداخت هزینه همایش لازم است مراحل زیر را به ترتیب طی نمایند:

• کلیه شرکت کنندگان لازم است هزینه ثبت‌نام را طبق جدول فوق به شماره حساب سیبا ۰۱۰۶۰۵۵۵۳۱۰۰۹ بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر کد ۳۱۷۷ واریز نمایند. حتماً در فیش ثبت‌نام، نام همایش مهندسی مکانیک درج گردد.
  • شرکت کنندگان پس از واریز وجه با مراجعه به وب‌سایت همایش نسبت به ثبت‌نام و دریافت کدهای مربوطه اقدام نمایند. درج شماره فیش واریزی جهت دریافت کد الزامی است.
  • شرکت کنندگان پس از دریافت کدهای مربوطه از وب‌سایت لازم است کدهای مربوطه را روی فیش یادداشت نموده و اصل فیش واریزی را از طریق پست پیشتاز و یا فاکس حداکثر تا تاریخ ۹۰/۰۸/۰۵ به آدرس همایش ارسال نمایند تا ثبت‌نام آنان قطعی گردد.

محورهای چهارمین همایش ملی مهندسی مکانیک – سال ۱۳۹۰

الاستیسیته، پلاستیسیته، و شکل‌دهی فلزات کنترل، رباتیک، مکاترونیک مکانیک شکست و آسیب دینامیک و ارتعاشات …