خانه / آرشيو اطلاعات همايشهاي گذشته / سال 1390 / چهارمين همايش ملي مهندسي مكانيك / معرفی چهارمین همایش ملی مهندسی مکانیک – سال ۱۳۹۰

معرفی چهارمین همایش ملی مهندسی مکانیک – سال ۱۳۹۰

گسترش مرزهای دانش یکی از عمده‌ترین رسالت‌های دانشگاه محسوب می‌شود. این رسالت به ویژه در بخش صنعت از حساسیت بیشتری برخوردار است. برگزاری همایش‌های علمی، فرصت مناسبی است که پژوهشگران عرصه دانشگاه و صنعت می‌توانند با حضور و ارائه نتیجه پژوهش‌های خود در گسترش مرزهای علم و دانش مشارکت نمایند.

دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با بهره‌گیری از همکاری بیش از پنجاه نفر عضو هیات‌علمی تمام‌وقت و نیمه‌وقت و دارا بودن امکانات گسترده فنی در مقاطع مختلف کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی در گرایش‌های مختلف مهندسی منکانیک فعالیت می‌نماید و با تجربه برگزاری سه دوره  همایش ملی مهندسی مکانیک در سال های ۸۷ و ۸۸ و۸۹  بخشی از رسالت خود را در گسترش امر پژوهش و ارتباط با صنعت به انجام رساند.

اینک چهارمین  همایش ملی مهندسی مکانیک در آذرماه ۱۳۹۰ توسط دانشکده مهندسی مکانیک، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر و با مشارکت دانشگاهها و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد.

بدینوسیله از کلیه صاحب‌نظران، پژوهشگران عرصه دانشگاه و صنعت و دانشجویان تحصیلات تکمیلی  دعوت می‌شود که با ارسال مقالات و نتایج نوین پژوهشی خود و شرکت در همایش در این فعالیت علمی مشارکت نمایند.

هزینه ثبت نام چهارمین همایش ملی مهندسی مکانیک – سال ۱۳۹۰

هزینه ثبت‌نام به ازاء هر مقاله : شرکت کنندگان تا تاریخ ۹۰/۰۸/۰۵ پس از ۹۰/۰۸/۰۵ …