خانه / آرشيو اطلاعات همايشهاي گذشته / سال 1389 / هزینه ثبت نام دومین همایش ملی اقتصاد – سال ۱۳۸۹

هزینه ثبت نام دومین همایش ملی اقتصاد – سال ۱۳۸۹

هزینه ثبت نام به ازای هر مقاله :

شرکت کنندگان تا  تاریخ ۸۹/۱۲/۰۵ پس از تاریخ  ۸۹/۱۲/۰۵
نویسندگان مقالات ۹۰۰,۰۰۰ ریال ۱,۰۰۰,۰۰۰ ریال
دانشجویان ( نویسندگان مقاله) ۵۰۰,۰۰۰ ریال ۶۰۰,۰۰۰ ریال
دانشجویان شرکت کننده بدون مقاله  ۲۰۰,۰۰۰ریال ۳۰۰,۰۰۰ ریال

هزینه ثبت نام شامل هزینه پذیرایی ، ناهار ، هدایا و دریافت مجموعه مقالات خواهد بود. علاقه مندان برای ثبت نام در همایش و پرداخت هزینه همایش لازم است مراحل زیر را به ترتیب طی نمایند:

* کلیه شرکت کنندگان لازم است هزینه ثبت نام را طبق جدول فوق به شماره حساب سیبا ۰۱۰۶۰۵۵۵۳۱۰۰۹ بانک ملی شعبه دانشگاه آزاداسلامی واحد خمینی شهر کد ۳۱۷۷ واریز نمایند. حتماً در فیش واریزی نام همایش ملی اقتصاد درج گردد .

* شرکت کنندگان پس از واریز وجه با مراجعه به وب سایت همایش نسبت به ثبت نام و دریافت کدهای مربوطه اقدام نمایند. درج شماره فیش واریزی جهت دریافت کد الزامی است .

* شرکت کنندگان پس از دریافت کدهای مربوطه از وب سایت لازم است کدهای مربوطه را روی فیش یاداشت نموده و اصل واریزی را از طریق پست پیشتاز و یا فکس حداکثر تا تاریخ ۸۹/۱۲/۰۵ به آدرس همایش ارسال نمایند تا ثبت نام آنان قطعی گردد.

برنامه زمانبندی دومین همایش ملی اقتصاد – سال ۱۳۸۹

قابل توجه شرکت کنندگان (به ویژه مقاله دهندگان ) همایش در تاریخ ۱۳۸۹/۱۲/۱۸ برگزار می …