خانه / آرشيو اطلاعات همايشهاي گذشته / سال 1389 / معرفی دومین همایش ملی اقتصاد – سال ۱۳۸۹

معرفی دومین همایش ملی اقتصاد – سال ۱۳۸۹

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر که در سال۱۳۶۷ تاسیس گردیده است، درحال حاضر با بیش از ده هزار دانشجو در گروههای تحصیلی علوم انسانی و فنی مهندسی در راستای رسالت خود ، همایش های متعددی برگزار می­نماید.

گروه اقتصاد این واحد دانشگاهی با مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد در گرایش­های اقتصاد نظری، اقتصاد بازرگانی و اقتصاد توسعه و برنامه ریزی دومین  همایش ملی اقتصاد را برگزار می­نماید.

این همایش در اسفندماه ۱۳۸۹ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار خواهد شد.

بدینوسیله از کلیه صاحب‌نظران، پژوهشگران ، اساتید، دانشجویان و کارشناسان و متخصصین   دعوت می‌شود که با ارسال مقالات بر غنای همایش بیفزایند.

امید است نقطه نظرات عزیزان رهنمودی ارزنده برای مسائل اقتصادی کشور  ­باشد

برنامه زمانبندی دومین همایش ملی اقتصاد – سال ۱۳۸۹

قابل توجه شرکت کنندگان (به ویژه مقاله دهندگان ) همایش در تاریخ ۱۳۸۹/۱۲/۱۸ برگزار می …