خانه / آرشيو اطلاعات همايشهاي گذشته / سال 1388 / هزینه ثبت نام دومین همایش روانشناسی تبلیغات در جامعه ایران – سال ۱۳۸۸

هزینه ثبت نام دومین همایش روانشناسی تبلیغات در جامعه ایران – سال ۱۳۸۸

کلیه شرکت کنندگان لازم است هزینه ثبت‌نام را طبق جدول زیر به شماره حساب سیبا ۰۱۰۶۰۵۵۵۳۱۰۰۹ بانک ملی به نام  دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر واریز نمایند. حتماً در فیش ثبت‌نام، نام همایش درج گردد.

شرکت کنندگان پس از واریز وجه با مراجعه به وب‌سایت همایش نسبت به ثبت‌نام و دریافت کدهای مربوطه اقدام نمایند. درج شماره فیش واریزی جهت دریافت کد الزامی است.

شرکت کنندگان پس از دریافت کدهای مربوطه از وب‌سایت، کدهای مربوطه را روی فیش یادداشت نموده و اصل فیش واریزی را از طریق پست پیشتاز و یا فاکس حداکثر تا تاریخ ۸۸/۱۲/۰۵ به آدرس همایش ارسال نمایند تا ثبت‌نام آنان قطعی گردد.

شرکت کنندگان تا تاریخ ۸۸/۱۲/۰۵ پس از ۸۸/۱۲/۰۵
نویسندگان مقالات ۶۰۰۰۰۰ ریال ۸۰۰۰۰۰ ریال
دانشجویان ۳۰۰۰۰۰ ریال ۴۵۰۰۰۰ ریال
سایر شرکت کنندگان ۱۰۰۰۰۰۰ ریال ۱۲۰۰۰۰۰ ریال

هزینه ثبت‌نام شامل هزینه پذیرایی، ناهار، هدایا و   مجموعه مقالات خواهد بود.

برنامه زمانبندی دومین همایش روانشناسی تبلیغات در جامعه ایران – سال ۱۳۸۸

قابل توجه شرکت کنندگان (به ویژه مقاله دهندگان ) همایش در تاریخ ۱۳۸۸/۱۲/۱۷ برگزار می …