خانه / آرشيو اطلاعات همايشهاي گذشته / سال 1388 / هزینه ثبت نام اولین همایش منطقه ای عمران – سال ۱۳۸۸

هزینه ثبت نام اولین همایش منطقه ای عمران – سال ۱۳۸۸

هزینه ثبت‌نام به ازای هر مقاله

شرکت کنندگان تا تاریخ۸۸/۱۱/۲۰ تا تاریخ ۸۸/۱۱/۲۰
نویسندگان مقالات ۷۰۰.۰۰۰ ریال ۹۰۰.۰۰۰ ریال
دانشجویان ۳۵۰.۰۰۰ ریال ۴۵۰.۰۰۰ ریال
سایر شرکت کنندگان ۹۰۰.۰۰۰ ریال ۱.۱۰۰.۰۰۰ ریال

هزینه ثبت‌نام شامل هزینه پذیرایی، ناهار، هدایا و دریافت مجموعه مقالات خواهد بود. علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در همایش و پرداخت هزینه همایش لازم است مراحل زیر را به ترتیب طی نمایند:

•  کلیه شرکت کنندگان لازم است هزینه ثبت نام را طبق جدول فوق به شماره حساب سیبا ۰۱۰۶۰۵۵۵۳۱۰۰۹ نزد بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر کد ۳۱۷۷ واریز نمایند. حتماً در فیش ثبت نام همایش منطقه‌ای مهندسی عمران درج گردد.
  • شرکت کنندگان پس از دریافت کد مربوطه از وب‌سایت لازم است کد های مربوطه را روی فیش یادداشت نموده و اصل فیش واریزی را از طریق پست پیشتاز و یا فکس حد اکثر تا تاریخ ۲۰ / ۱۱ / ۸۸  به آدرس همایش ارسال نمایند تا ثبت نام آنان قطعی گردد.

برنامه زمانبندی دومین همایش روانشناسی تبلیغات در جامعه ایران – سال ۱۳۸۸

قابل توجه شرکت کنندگان (به ویژه مقاله دهندگان ) همایش در تاریخ ۱۳۸۸/۱۲/۱۷ برگزار می …