خانه / آرشيو اطلاعات همايشهاي گذشته / سال 1394 / چهارمين همايش ملي روانشناسي ،مشاوره و مددكاري اجتماعي / هزینه ثبت نام چهارمین همایش ملی روانشناسی ، مشاوره و مددکاری اجتماعی – سال ۱۳۹۴

هزینه ثبت نام چهارمین همایش ملی روانشناسی ، مشاوره و مددکاری اجتماعی – سال ۱۳۹۴

هزینه ثبت‌نام به ازاء هر مقاله :

شرکت کنندگان تا تاریخ ۹۳/۱۱/۲۰ پس از ۹۳/۱۱/۲۰
نویسندگان مقالات ۱.۶۰۰.۰۰۰ ریال ۱.۸۰۰.۰۰۰ ریال
دانشجویان(نویسنده مقاله) ۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال ۱.۲۰۰.۰۰۰ ریال

هزینه ثبت‌نام شامل هزینه پذیرایی، ناهار، هدایا و دریافت مجموعه مقالات خواهد بود. علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در همایش و پرداخت هزینه همایش لازم است مراحل زیر را به ترتیب طی نمایند:

* کلیه شرکت کنندگان لازم است پس از اعلام نتایج داوری مقالات،  هزینه ثبت‌نام را طبق جدول فوق به شماره حساب سیبا ۰۱۰۶۰۵۵۵۳۱۰۰۹ بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر کد ۳۱۷۷ واریز نمایند. حتماً در فیش ثبت‌نام، نام چهارمین همایش ملی روانشناسی و مشاوره درج گردد.

* شرکت کنندگان پس از دریافت شناسه هر مقاله از وب‌سایت همایش لازم است آنرا را روی فیش یادداشت نموده و اصل فیش واریزی را  به شماره  ۳۳۶۶۰۰۸۸حداکثر تا تاریخ ۹۳/۱۱/۲۰ فاکس نمایند تا ثبت‌نام آنان قطعی گردد.

برنامه زمانبندی چهارمین همایش ملی روانشناسی ، مشاوره و مددکاری اجتماعی – سال ۱۳۹۴

قابل توجه شرکت کنندگان (به ویژه مقاله دهندگان ) همایش در تاریخ ۱۳۹۴/۰۲/۲۲ برگزار می …