خانه / آرشيو اطلاعات همايشهاي گذشته / سال 1395 / دومين همايش ملي انرژي / هزینه ثبت نام دومین همایش ملی انرژی – سال ۱۳۹۵

هزینه ثبت نام دومین همایش ملی انرژی – سال ۱۳۹۵

هزینه ثبت‌نام به ازاء هر مقاله :

شرکت کنندگان تا تاریخ ۹۵/۱۰/۰۱ پس از ۹۵/۱۰/۰۱
نویسندگان مقالات ۲.۰۰۰.۰۰۰ ریال ۲.۲۰۰.۰۰۰ ریال
دانشجویان(نویسنده مقاله) ۱.۵۰۰.۰۰۰ ریال ۱.۷۰۰.۰۰۰ ریال

هزینه ثبت‌نام شامل هزینه پذیرایی، ناهار، هدایا و دریافت مجموعه مقالات خواهد بود. علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در همایش و پرداخت هزینه همایش لازم است مراحل زیر را به ترتیب طی نمایند:

* کلیه شرکت کنندگان لازم است پس از اعلام نتایج داوری مقالات،  هزینه ثبت‌نام را طبق جدول فوق به شماره حساب سیبا ۰۱۰۶۰۵۵۵۳۱۰۰۹ بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر کد ۳۱۷۷ واریز نمایند. حتماً در فیش ثبت‌نام، نام همایش ملی انرژی درج گردد.

* شرکت کنندگان پس از دریافت شناسه هر مقاله از وب‌سایت همایش لازم است آنرا را روی فیش یادداشت نموده و اصل فیش واریزی را  به شماره  ۳۳۶۶۰۰۸۸حداکثر تا تاریخ ۹۵/۱۰/۰۱ فاکس نمایند تا ثبت‌نام آنان قطعی گردد.

برنامه زمانبندی دومین همایش ملی انرژی – سال ۱۳۹۵

قابل توجه شرکت کنندگان (به ویژه مقاله دهندگان ) همایش در تاریخ ۱۳۹۵/۱۰/۰۸ برگزار می …