خانه / آرشيو اطلاعات همايشهاي گذشته / سال 1395 / دومين همايش ملي انرژي / معرفی دومین همایش ملی انرژی – سال ۱۳۹۵

معرفی دومین همایش ملی انرژی – سال ۱۳۹۵

در حال حاضر اقتصاد جهانی مبتنی بر یکی از بزرگترین منابع آلایندگی محیط زیست یعنی سوخت های فسیلی است. پیش‌بینی کاهش ذخایر سوخت‌های فسیلی در جهان از یک سو و نوسانات ناگهانی قیمت نفت و تهدیدهای منطقه ای از سوی دیگر، جهانیان را بر آن داشته تا خود را از وابستگی کامل به این مواد برهانند. بویژه، افزایش تقاضای انرژی الکتریکی، نیاز به امنیت و قابلیت اطمینان تامین انرژی، رو به زوال بودن منابع نفتی و تمایل به استفاده از انرژیهای پاک، تقاضا برای استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر مثل توربینهای بادی، پنلهای خورشیدی، پیلهای سوختی و غیره را با رشدی قابل توجه مواجه ساخته است. با توجه به ملاحظات اقتصادی، فنی و زیست‌محیطی، کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه سعی میکنند افزایش انرژی درخواستی را توسط منابع تولید پراکنده تامین کنند؛ به طوری که براساس  برنامه‌ریزی‌های انجام شده در اروپا تا سال ۲۰۳۰ حدود۲۷درصد از انرژی در این کشورها از طریق انرژی‌های نو تامین خواهد شد. می‌توان گفت منابع تولید پراکنده انقلابی بزرگ در طراحی، بهره‌برداری و کنترل سیستم‌های توزیع الکتریکی ایجاد خواهند کرد و ماهیت این سیستم‌ها را از ’’پسیو‘‘ به ’’اکتیو‘‘ تغییر خواهند داد. اتصال این منابع تولید به شبکه، بدون کنترل و بهره برداری مناسب، میتواند موجب بروز ناپایداری و حتی خاموشی سراسری شبکه شود. بنابراین استراتژی های تولید، انتقال، بهره برداری وکنترل بکار برده شده بسیار حائز اهمیت خواهد بود. سومین همایش فناوری های نوین در مهندسی برق و انرژی، گردآمدی صمیمی و دوستانه برای ارائه آخرین یافته های علمی و پژوهشی توسط دانشگاهیان، سازمانها و صنعتگران در همه زمینه های مهندسی برق و کامپیوتر، به اشتراک گذاردن مسایل و دغدغه های علمی و فنی و به بوته ی نقد گذاردن راه حل های ابداعی پژوهشگرانی است که دل در گرو پیشبرد دانش و حرفه مهندسی برق نهاده اند.

هزینه ثبت نام دومین همایش ملی انرژی – سال ۱۳۹۵

هزینه ثبت‌نام به ازاء هر مقاله : شرکت کنندگان تا تاریخ ۹۵/۱۰/۰۱ پس از ۹۵/۱۰/۰۱ …