خانه / آرشيو اطلاعات همايشهاي گذشته / سال 1396 / ششمین همایش ملي سطوح آبگیر باران / هزینه ثبت نام ششمین همایش ملی سطوح آبگیر باران – سال ۱۳۹۶

هزینه ثبت نام ششمین همایش ملی سطوح آبگیر باران – سال ۱۳۹۶

هزینه ثبت‌نام به ازاء هر مقاله :

شرکت کنندگان تا تاریخ ۹۶/۱۱/۰۱ پس از ۹۶/۱۱/۰۱
نویسندگان مقالات ۲.۰۰۰.۰۰۰ ریال ۲.۲۰۰.۰۰۰ ریال
دانشجویان(نویسنده مقاله) ۱.۵۰۰.۰۰۰ ریال ۱.۷۰۰.۰۰۰ ریال

هزینه ثبت‌نام شامل هزینه پذیرایی، ناهار، هدایا و دریافت مجموعه مقالات خواهد بود. علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در همایش و پرداخت هزینه همایش لازم است مراحل زیر را به ترتیب طی نمایند:

* کلیه شرکت کنندگان لازم است پس از اعلام نتایج داوری مقالات،  هزینه ثبت‌نام را طبق جدول فوق به شماره حساب سیبا ۰۱۰۶۰۵۵۵۳۱۰۰۹ بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر کد ۳۱۷۷ واریز نمایند. حتماً در فیش ثبت‌نام، نام ششمین همایش ملی سامانه های سطوح آبگیر باران درج گردد.

* شرکت کنندگان پس از دریافت شناسه هر مقاله از وب‌سایت همایش لازم است آنرا را روی فیش یادداشت نموده و اصل فیش واریزی را  به شماره  ۳۳۶۶۰۰۸۸حداکثر تا تاریخ ۹۶/۱۱/۰۱ فاکس نمایند تا ثبت‌نام آنان قطعی گردد.

برنامه زمانبندی ششمین همایش ملی سطوح آبگیر باران – سال ۱۳۹۶

قابل توجه شرکت کنندگان (به ویژه مقاله دهندگان ) همایش در تاریخ ۱۳۹۶/۱۲/۱۵ برگزار می …